Nederlandse versieEnglish version

Château de Digoine

Deutsche Versionversion FrançaiseGuestbook


Frits Brand / Arie Noordam15/10/21 - 10:24

Het verblijf van 5 dagen in de jachthut is ons zeer goed bevallen. Het interieur is een combinatie van prachtige oude antieke meubels met high tech attributen, waaronder de apparatuur in de keuken, goed werkende vloerverwarming en een zeer grote open haard om in de kasteelsferen te komen.
Matthew en Jitske zijn een perfecte gastechtpaar. Behulpzaam daar waar het nodig is. In de Bourgogne leven 7 mensen per kwadraat/km en in Amsterdam 1.200. Dus totale rust en stilte. Dank voor de goede zorgen.
Therese van Hulzen30/07/21 - 19:29

Met een verblijf op chateau de Digoine sloten wij dit jaar onze vakantie af, het was de kers op de taart.
Een prachtige omgeving, de rust, de gastvrijheid, ontbijt in de tuin. Een historische plek, met mooie verhalen.
Dank voor de goede zorgen...
Therese, Roland, Winston van Hulzen
Johan Geraets25/10/20 - 17:33

Wat een prachtige dagen hebben wij gehad in het Chateau de Digoine. Een domein met veel historie dat tot de verbeelding spreekt en erg mooi is gelegen in een boomrijke en groene omgeving. De oude gebouwen zijn met veel liefde en vakwerk opgeknapt. We hebben ontzettend genoten van de rust en stilte en ons verblijf was veel te snel voorbij.
De dag startte met een lekker en gevarieerd ontbijt en eindigde in de avond met een biertje of een wijntje bij de houtkachel.
De heuvelachtige omgeving nodigt uit voor ontspannen fietstochten tussen de wijnranken. De echte fanaten kunnen zich uitleven op de Mont Rome......... Vanaf het chateau ca 13 km. Ga zeker een bezoek brengen aan het oude Beaune, in het bijzonder het Hospice en de oude ondergrondse wijnkelders. O ja, en vraag ook om een rondleiding in het oude kasteel.

Matthew en Jitske weten op welke wijze zij gasten kunnen verwennen en respecteren volop je privacy. DANK!!

Hartelijke groet,

Cilia en Johan,
Vlaardingen
Marianne / Ron31/08/19 - 18:29

Lieve Matthew en Jit, wat hebben wij genoten van ons verblijf bij jullie. Het was in 1 woord geweldig! Top! Ook met de andere gasten was het erg gezellig. We hebben vrienden gemaakt en dat komt ook mede door jullie! De rondleiding door het kasteel was erg leerzaam en ontzettend interessant. Dank nog daarvoor! Het diner vrijdag was top! Dank nog daarvoor Matthew! Kortom wij komen heel graag terug bij jullie! Liefs Ron en Marianne.
Ans / Frans van Schendel23/08/19 - 19:56

Zeer genoeglijk verblijf samen met vrienden in de Orangerie! Prachtig gerestaureerd, met behoud van oude details en moderne elementen. Uniek `rustpunt in een prachtig landschap. Wij voelden ons thuis, net als de andere gasten. Geniet vooral ook van de taboe d´hote en aanwezige wijnen.
   
 


Welcome History Surroundings Bed & breakfast Holiday home Rates Photos Guestbook Itinerary Contact Links Nederlands Francais Deutsch