Nederlandse versieEnglish version

Château de Digoine

Deutsche Versionversion FrançaiseGuestbook


Johan Geraets25/10/20 - 17:33

Wat een prachtige dagen hebben wij gehad in het Chateau de Digoine. Een domein met veel historie dat tot de verbeelding spreekt en erg mooi is gelegen in een boomrijke en groene omgeving. De oude gebouwen zijn met veel liefde en vakwerk opgeknapt. We hebben ontzettend genoten van de rust en stilte en ons verblijf was veel te snel voorbij.
De dag startte met een lekker en gevarieerd ontbijt en eindigde in de avond met een biertje of een wijntje bij de houtkachel.
De heuvelachtige omgeving nodigt uit voor ontspannen fietstochten tussen de wijnranken. De echte fanaten kunnen zich uitleven op de Mont Rome......... Vanaf het chateau ca 13 km. Ga zeker een bezoek brengen aan het oude Beaune, in het bijzonder het Hospice en de oude ondergrondse wijnkelders. O ja, en vraag ook om een rondleiding in het oude kasteel.

Matthew en Jitske weten op welke wijze zij gasten kunnen verwennen en respecteren volop je privacy. DANK!!

Hartelijke groet,

Cilia en Johan,
Vlaardingen
Marianne / Ron31/08/19 - 18:29

Lieve Matthew en Jit, wat hebben wij genoten van ons verblijf bij jullie. Het was in 1 woord geweldig! Top! Ook met de andere gasten was het erg gezellig. We hebben vrienden gemaakt en dat komt ook mede door jullie! De rondleiding door het kasteel was erg leerzaam en ontzettend interessant. Dank nog daarvoor! Het diner vrijdag was top! Dank nog daarvoor Matthew! Kortom wij komen heel graag terug bij jullie! Liefs Ron en Marianne.
Ans / Frans van Schendel23/08/19 - 19:56

Zeer genoeglijk verblijf samen met vrienden in de Orangerie! Prachtig gerestaureerd, met behoud van oude details en moderne elementen. Uniek `rustpunt in een prachtig landschap. Wij voelden ons thuis, net als de andere gasten. Geniet vooral ook van de taboe d´hote en aanwezige wijnen.
Debby de Baets08/08/19 - 16:11

Zalig verblijf gehad met ons viertjes!
Heel vriendelijke en spontane eigenaars, prachtig domein, leuk voor de kinderen om naar de paarden te kunnen gaan of de honden en de katten te kunnen aaien.
Er is heel veel te doen in de buurt (klimmen, fietsen, wandelen,...). Ook veel adresjes doorgekregen van goede restaurants.
We waren ook zeer onder de indruk van het eeuwenoude kasteel, vooral tijdens de rondleiding.
Heerlijk de stilte en rust bij jullie...
Tot later!

Angelo, Debby, Hannah en Lucas
Wim-Riet26/06/19 - 19:23

bijzondere authentieke rustige plek middenin het groen op een groot eigen domein met diverse zitjes zodat voldoende privacy mogelijk is. Onverwachts een historisch goed gedocumenteerde rondleiding in het oude onbewoonde kasteel door zoon. Lekker ontbijt en diner. Gastheer en -vrouw gastvrij en zorgzaam voor de verblijvers. Mooie omgeving voor zowel wandelen, kastelen, stadje, wijnvelden. Restaurants wel wat verder weg, maar zeker goed geïnformeerd door de eigenaren.
   
 


Welcome History Surroundings Bed & breakfast Holiday home Rates Photos Guestbook Itinerary Contact Links Nederlands Francais Deutsch