Nederlandse versieEnglish version

Château de Digoine

Deutsche Versionversion FrançaiseGästebuch


Debby de Baets08/08/19 - 16:11

Zalig verblijf gehad met ons viertjes!
Heel vriendelijke en spontane eigenaars, prachtig domein, leuk voor de kinderen om naar de paarden te kunnen gaan of de honden en de katten te kunnen aaien.
Er is heel veel te doen in de buurt (klimmen, fietsen, wandelen,...). Ook veel adresjes doorgekregen van goede restaurants.
We waren ook zeer onder de indruk van het eeuwenoude kasteel, vooral tijdens de rondleiding.
Heerlijk de stilte en rust bij jullie...
Tot later!

Angelo, Debby, Hannah en Lucas
Wim-Riet26/06/19 - 19:23

bijzondere authentieke rustige plek middenin het groen op een groot eigen domein met diverse zitjes zodat voldoende privacy mogelijk is. Onverwachts een historisch goed gedocumenteerde rondleiding in het oude onbewoonde kasteel door zoon. Lekker ontbijt en diner. Gastheer en -vrouw gastvrij en zorgzaam voor de verblijvers. Mooie omgeving voor zowel wandelen, kastelen, stadje, wijnvelden. Restaurants wel wat verder weg, maar zeker goed geïnformeerd door de eigenaren.
Simon / Els24/06/19 - 15:26

In 1 woord Super Tot volgend jaar
Gepco08/06/19 - 15:21

In de afgelopen 5 jaren dat wij een aantal keren Chateau Digoine hadden bezocht en dus getuige waren geweest van dit waanzinnig mooie project in wording, was het voor ons duidelijk dat de Oranjerie op het verlanglijstje zou komen te staan. Op 23 mei jongstleden was het dan zover; met z´n vieren voor de eerste keer in Oranjerie!
Nog steeds zijn we onder de indruk, zo goed bedacht, zo goed uitgevoerd! Jullie mogen, nee moeten(!), trots zijn op dit meesterwerk! Dank lieve Jit & Matthew dat wij prachtige dagen hebben mogen beleven bij jullie en kijken uit naar wederom een verblijf bij jullie in het najaar.
Christine Charrion20/05/19 - 12:07

Niché au creux d´une forêt, un accueil très chaleureux et convivial de Matthew et Jitske.
Ce fût une seule nuit mais tellement bien accueilli , endroit paisible, seul le bruit des oiseaux vient nous sortir de notre quotidien.
N´hésitez pas à vous offrir ou faire offrir ce moment de calme et sérénité.
Merci beaucoup à tous les deux et surtout au copieux petit déjeuner que vous nous avez préparé !!!
Christine et Laurent
   
 


Willkommen Geschichte Umgebung Gästezimmer Ferienwohnung Preise Bilder Gästebuch Anfahrtswege Kontakt Links Nederlands English Francais